Главная » 2015 » Вересень » 1 » Вересневий святковий передзвін
16:17
Вересневий святковий передзвін

Вересневий святковий передзвін

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік. Шкільні подвір’я міських та сільських шкіл району наповнились щебетом дитячих голосів, посмішками старшокласників, виваженими поглядами педагогів, батьків та гостей. Сьогодні - День знань, справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. 

Особливим і, безперечно, визначальним у житті цей день є  для милих першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на шкільний поріг, вперше встали на зірковий шлях до знань. Не менш важливим він є і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Ключова роль у досягненні цієї мети належить педагогам, які у складний політичний та економічний час нашої держави, плекають найкраще – наше майбутнє, еліту нації, громадян, патріотів України.

Для усіх учнів школи був проведений перший урок «Ми – нація. Ми – майбутнє України».

Нехай новий навчальний рік принесе вам, шановні педагоги, учні, батьки, якнайповнішу реалізацію добрих намірів і життєвих планів, додасть вам сили та натхнення. Здоров’я і терпіння вам, впевненості в завтрашньому дні, добробуту і Божої Благодаті!

Категория: Новини | Просмотров: 457 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: