Главная » 2013 » Липень » 4 » Церемонія нагородження Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»
18:44
Церемонія нагородження Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»
    

 

1 липня 2013 року в Великому Конференц-залі Національної Академії Наук України Міжнародний Академічний Рейтинг "Золота Фортуна" провів  церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій, урочистий захід по врученню нагород. Обранці Рейтингу – люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо.
Мiжнародний Академiчний Рейтинг «Золота Фортуна» через проведення урочистих акцiй в Українi та за кордоном демонструє свiтовому спiвтовариству все краще, чим сьогоднi реально багата наша країна i надихає українцiв на наснагу та працю.
За поданнями профільних міністерств і відомств Кабінету міністрів України, Національної академії наук, обласних та районних держадміністрацій, виконкомів міських рад були вручені з нагоди Дня Конституції України академічні нагороди, з нагоди Святої Трійці - нагороди церковні.
Генеральна Дирекція Міжнародного Рейтингу отримала згоду Науково-Експертної Ради, яку очолює Борис Євгенович Патон, щодо представлення кандидатури школи № 2 м. Скадовськ до Почесного Диплому Рейтингу в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та виховання».
Учасників церемонії привітав Президент України Віктор Федорович Янукович та Прем’єр-міністр України - Азаров Микола Янович.
Визначення такої нагороди показує відповідно рівень роботи школи, підтверджує педагогічне кредо колективу «Спочатку полюби, потім навчи і разом створи ситуацію успіху». А успіх приходить коли колектив активізує свою діяльність під девізом «Від творчого директора через творчого вчителя до творчого учня»

 
 

Фото з церемонії разміщені на сайті «Золотої Фортуни».  Фото буде додаватися до 10 липня. Переглянути всі фото можна за посиланням.
http://goldenfortune-photo.org/tseremoniya-nagrazhdeniya-martis-zolotaya-fortuna-1-iyulya-2013-goda/


Просмотров: 417 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: