Главная » 2015 » Вересень » 28 » Туристичними стежками
16:17
Туристичними стежками

Туристичними стежками

День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля!

28 вересня 2015 року в приміському лісовому масиві  пройшли змагання зі спортивного орієнтування  серед учнівської молоді, присвячені Всесвітньому Дню туризму.

Серед заходів туристично-краєзнавчого спрямування, які проводить Центр дитячої та юнацької творчості, ці змагання вже стали традиційними і проводяться з метою популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді.

Загалом у заході взяли  участь 6 команд загальноосвітніх закладів міста та району, а саме: Скадовські загальноосвітні  школи №2, №3, Антонівська, Тарасівська, Приморська, Красненська  загальноосвітні школи.

Команди змагались у вмінні орієнтуватися на місцевості, в'язати туристичні вузли, знаходити вірні відповіді на запитання природознавчої вікторини. Учасникам змагань сподобалась “Туристична естафета”, де вони змогли показати спритність та кмітливість. Долучилися до організації спортивного свята творчі партнери ЦДЮТ - дирекція національного природного парку “Джарилгацький”, працівники якої  не вперше заохочують учасників змагань подарунками та визначають серед  них кращих знавців природи рідного краю. 

За результатами змагань титул найкращих здобула команда Скадовської загальноосвітньої  школи №2

Переможці змагань отримали почесні грамоти Центру дитячої та юнацької творчості та призи відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації. Організатори та учасники змагань, віддаючи перевагу активному відпочинку, закликають кожного із нас привернути увагу до спортивного туризму – як до найважливішої складової виховного процесу позашкільної освіти.

Категория: Новини | Просмотров: 703 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: