Главная » 2013 » Листопад » 16 » Акція «Увага! Діти на дорозі!»
12:18
Акція «Увага! Діти на дорозі!»

Шкільна агітбригада юних інспекторів дорожнього руху активно працює у напрямку роз’яснювальної роботи правил дорожнього руху, пропагуючи  безпеку на дорозі пішохода та культуру поведінки водія, як у Скадовському районі так і в області. 

15 листопада 2013 року за ініціативою районної ради старшокласників «Сила покоління» та сприяння районного ДАІ,  для вихованців дитячих садків була проведена акція «Увага!»Діти на дорозі!». Малюки завітали до Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 де вони отримали змогу переглянути навчальні мультфільми «Пішохідний перехід» та «Світофор», взяти участь у  вікторині про дорожні знаки та повчитися у своїх старших товаришів під час виступу агітбригади на тему «Правила дорожнього руху знай, вивчай, виконуй». Діти з захопленням сприймали нову,цікаву інформацію.

І це було лише початковим етапом, перед виходом малюків на справжню вулицю у м. Скадовськ де нашими ЮІДівцями був з імітований світлофор та відтворенні рухи регулювальника на перехресті для практичних вправ.

Ми впевненні що такий захід дасть лише позитивну статистику серед травматизмів на дорозі і цей досвід початок формування свідомої особистості ще в маленькому віці.


Категория: Новини | Просмотров: 525 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: