Главная » 2013 » Травень » 19 » Церемонія нагородження До чистих джерел 2013
23:29
Церемонія нагородження До чистих джерел 2013
Відповідно до Наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 16 серпня 2012року № 407 в Україні відбувся щорічний Всеукраїнськийо конкурс «До чистих джерел».
Проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» було ініційовано громадськими природоохоронними організаціями у 2000 році та затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2001 року № 51.
Конкурс проводиться  з метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану джерел, водойм і річок України, раціональне використання водних ресурсів, виховання дбайливого ставлення населення до водних об’єктів, їх охорони і відтворення, підвищення екологічної та правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, розвитку громадянських природоохоронних ініціатив.
У 2012 році на замовлення Міністерства екології та природних ресурсів України Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел» був проведений Всеукраїнською дитячою спілкою «Екологічна варта». У конкурсі взяли участь понад 300 учасників з усіх областей України, серед яких Скадовськ  гідно презентувала Екологічна варта «Дельфін» Скадовської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. За подану на екологічні змагання роботу «Чисту воду Джарилгацькій затоці» ми отримали Диплом-Відзнаку шкільному осередку ВДС за досягнення в охороні та оздоровленні водних об’єктів та Подяку міністра екології та природних ресурсів України екологічній варті "Дельфін"за вагомий внесок у забезпечення реалізації державної екологічної політики та творчий підхід у роботі до Всеукраїнського конкурсу "До чистих джерел - 2012"
Нагородження переможців відбулося 24 квітня під час X ювілейного Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України», який проходив у м. Києві з 23 по 25 квітня 2013 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15).
У церемонії нагородження взяли участь координатор шкільного осередку ВДС Екологічної спілки «Дельфін» Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Скадовської міської ради Херсонської області Буланова Ірина Михайлівна та голова шкільного осередку – Вербовата Марія, учениця 9-а класу.

Вербовата Марія вже не вперше на екологічних форумах і не вперше її запросили дати інтерв’ю та розповісти всій громаді про наш осередок і його роботу. До речі вона була єдиним доповідачем і інтерв’юером з усього зібрання..

На церемонії нагородження  Буланова І.М. мала нагоду поспілкуватися з колегами з інших регіонів з якими вона брала участь у семінарі-тренінгу Всеукраїнської екологічної ліги в урочищі Батиліман (Крим) у 2012 році як переможець Всеукраїнського конкурсу громадських ініціатив екологічного спрямування..

А також поспілкувалися з представниками з різних регіонів країни на виставці, присвяченій Міжнародному екологічному форуму «Довкілля для України»
 




Категория: Новини | Просмотров: 830 | Добавил: iris | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: