Главная » 2015 » Лютий » 20 » Діти практикуються у діях в надвичайній ситуації.
20:26
Діти практикуються у діях в надвичайній ситуації.

Діти практикуються у діях в надвичайній ситуації.

У Скадовській ЗОШ І-ІІІ ступенів   №2 розпочато тиждень  цивільного захисту.

В рамках якого проведено день навчання працівників школи за участю  інспекторів Скадовського районного сектору державної служби з  надзвичайних ситуацій Дерчік В.В. та Бойченко С.В., які надали професійні рекомендації щодо організації дій під час надзвичайних ситуацій та випадків військового, технічного або природного характеру.

У кожному класі проведено виховні години «Надзвичайні ситуації очима дітей2  , розроблено пам’ятки « Знай, пам’ятай, виконуй»

 А  вже 19 лютого 2015 року проведено  усі учасники навально-виховного процесу взяли участь у тренінговому відпрацюванні нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі школи. В заході взяли участь учні 1- 11 класів, вчителі, технічні працівники, обслуговуючий персонал.

За командою директора закладу було відкриті всі виходи  та пролунали три тривожні дзвінки. Вони сповістили персонал й учнів про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи. Учні та педагогічний колектив після виходу з приміщення школи організовано зайняли  спеціально відведені місця, де вишикувалися в шеренги по класах.

Попереду учнів чекає  День просвіти з переглядом навчальних фільмів « Знати, щоби вижити»

Категория: Новини | Просмотров: 386 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: