Главная » 2014 » Листопад » 27 » До дня вшанування пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій
17:27
До дня вшанування пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій

До дня вшанування пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 18.11 були проведені на годинах спілкування Уроки пам’яті «Щоб не обміліла криниця нашої совісті», у шкільній бібліотеці завдяки учителям Конопаді Оксані Василівні та Смирновій Надії Олександрівні пройшла книжкова виставка «Про націю, яка переборола смерть. Україна пам’ятає». Учні школи взяли участь у виставці малюнків «Колосок пам’яті», 9-10 класи провели загальношкільну акцію «Запали свічу пам’яті».

22.11. Педагогічний колектив та учні 10 класу взяли участь у міському заході до Дня вшанування жертв голодомору і запалили свої свічки в РБК ім.. Т.Г.Шевченка.

 

26.11. учні 10 класу на чолі з класним керівником Булановою І.М. були співведучими та учасниками пам’ятної зустрічі з ветеранами праці Ківікою ??? та Золотухіною Надією Феодосіївною, очевидцями голодомору 1932-1933 та 1947 років. Діти уважно слухали розповідь  літніх людей про страхіття того часу, ці розповіді приголомшили їх. Сербенко Юлія довела свої думки про необхідність пам’ятати ті страшні роки геноциду, щоб не допустити подібного в нашому з вами житті.  В кінці заходу всі сфотографувалися напам’ять.

 

 

Категория: Новини | Просмотров: 470 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: