Главная » 2016 » Травень » 17 » Фестиваль педагогічної майстерності завітав у Скадовськ!
16:58
Фестиваль педагогічної майстерності завітав у Скадовськ!

17 травня 2016 року Скадовська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 презентувала свій досвід з національно-патріотичного виховання на Всеукраїнському рівні. Віктор Турик, голова Скадовської районної державної адміністрації,звернувся до присутніх зі словами, що освітяни Скадовщини раді бачити всіх на нашій щедрій землі. Ми пишаємося тим, що школи району та педагогічні працівники гідно представляють освіту не тільки в Херсонській області, а й на теренах України.

Нам дуже приємно, що сьогодні систему національно-патріотичного виховання школи оцінюють на високому рівні провідні освятяни Херсонської області. Сергій Моісеєв, завідувач кафедри теорії та методики виховання комунального вищого навчального закладу « Херсонська академія неперервної освіти», Таісія Гусь, завідувач науково-методичного відділу Тетяна Кузьміч, завідувач науково-методичної лабораторії управління закладами освіти. Сергій Моісеєв у своєму виступі зазаначив, що обираючи школу у якій проходитиме майстер-клас з національно-патріотичного виховання ми і не сумнівались, що це буде саме Скадовська загальноосвітня школа №2.

Смирнова Галина Олександрівна, директор Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, зазначила: "Сучасний світ це світ глобалізації, інтеграції передових думок, ідей процесів, Це світ який змінюється кожного дня, але прагнучи до змін на мою думку ми повинні "Стояти ногами й серцем в Україні, свої голови держати в Європі»

У кожної школи своє обличчя, своя система виховної діяльності, моделі та принципи виховання. Але я твердо переконана, що усі форми та методи національно-патріотичного виховання сходяться в одному « людина самоціль і самоцінність, її мета на землі творити добро, кожна добра справа це і є патріотизм».

 

 

 

 

Категория: Новини | Просмотров: 552 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: