Главная » 2016 » Квітень » 15 » ІІ Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку».
12:23
ІІ Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку».

13-14 квітня учителі Скадовської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Буланова І.М. та Пазяк І.Б. взяли участь у  ІІ Всеукраїнському форумі «Освіта для збалансованого розвитку».

Учасників форуму вітали: Тимочко Тетяна Валентинівна, голова Всеукраїнської екологічної ліги, голова Національної екологічної ради України;

Вербицький Володимир Валентинович, доктор педагогічних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України;

Недава Олег Анатолійович, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Учителі взяли участь у Першій пленарній сесії «Стратегічні орієнтири освіти для збалансованого розвитку України», засіданні Секції «Реалізація принципів освіти для збалансованого розвитку в загальноосвітніх навчальних закладах та системі дошкільної освіти».

Буланова І.М. виступила з доповіддю Практичний досвід реалізації освіти для збалансованого розвитку на прикладі шкільного осередку «Дельфін» Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» на Круглому стілі  «Діяльність позашкільних закладів, громадських організацій, релігійних громад, вплив засобів масової інформації в реалізації освіти для збалансованого розвитку».

Учителі також взяли участь у Тренінгу «Впровадження освітнього модуля «Основи стратегії збалансованого розвитку» і отримали сертифікати практик викладання основ сталого розвитку в рамках проекту «Інтеграція положень Конвенцій Ріо у національну політику України» Програми розвитку ООН в Україні.

 

Категория: Новини | Просмотров: 481 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: