Главная » 2013 » Жовтень » 15 » Інформаційна година з НПП Джарилгацький Екологічними стежками Джарилгача
18:42
Інформаційна година з НПП Джарилгацький Екологічними стежками Джарилгача

14 жовтня в 9 та 10 класах пройшла інформаційна година спільно з Національним природним парком "Джарилгацький" "Екологічними стежками Джарилгача".

Вже стала традицією наша співпраця зі спеціалістом НПП "Джарилгацький" Наталею Валеріївною Шешеновою.

 

Національний природний парк  «Джарилгацький» має високий потенціал рекреаційних ресурсів для розвитку туризму, пропаганди охорони природи, історичного спадку та культури. Для цього екологічні стежки, щоб найближче познайомити  людину з природою .

     Основна функція стежки - — це екологічна освіта і виховання дітей та й дорослих в природних умовах. Значення  екологічних стежок у тому, що екологічна освіта та виховання любові до природи проходить безпосередньо в прямому зв`язку з природою. Контакт з природою дає можливість кожному відчути щось більше, ніж простий відпочинок.

      І сьогодні в школі учням були представлені 3 екологічні стежки: «Заповідна», «Маяки», «Слідом за Ахіллесом».. Ці стежки знайомлять з краєвидами острова, тваринним та рослинним світом, з видами ,що охороняються,   міфами про утворення острова та історичними подіями.   За допомогою  представленої працівником Парку фотоекскурсії «Екологічними стежками Джарилгача»,діти змогли  поринути в чарівний світ  природи острова.


Категория: Новини | Просмотров: 883 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: