Главная » 2014 » Вересень » 8 » Майбутнє за здоровою молоддю!
00:14
Майбутнє за здоровою молоддю!

Майбутнє Скадовської загальноосвітньої школи №2

 тільки за здоровою молоддю!

Кожен погодиться, що наше майбутнє - за здоровою нацією. Цей принцип є провідним у роботі з молоддю  у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2.  Так, 6 вересня у школі відбувся День здоров'я.  До свята були залучені учні 2-11 класів та всі вчителі. Під час урочистого відкриття  вихованці мали змогу презентувати свої соціальні плакати  на тему: «Найбільше багатство - здоров’я», а учні старших класів розкрили  погляд на поняття  « Патріотизм - це сила духу». Усі бажаючі взяли участь у майстер-класі з важкої атлетики, під керівництвом майстра спорту з важкої атлетики  Малова Євгена Михайловича.

  Наймолодші  стали активними учасниками спортивних розваг на березі Чорного моря.

Усім давно відомо, що сміх - це здоров'я тіла і душі, тому саме для 5-6 класів проводилась "Весела естафета",  під час якої учні, показавши свою фізичну витривалість, зуміли весело і від душі посміятися.

Несподіванкою для всіх стала гра- квест під час якої учні 7-8 класів, подорожуючи  станціями, здобули 5 «ключів здоров'я» та оволоділи секретом  здорового способу життя.

         День здоров’я об’єднав  шкільну родину в єдиному бажанні  виховувати  й ростити здорову молодь, формувати позитивне мислення дітей.

Найактивнішими учасниками заходу стали учні одинадцятого класу, які у своєму зверненні до  шкільної громади висловили думку, що фізична загартованість,   моральна витримка  та свідомий вибір – є основою формування здорової особистості. 

На шкільному стадіоні відбувся футбольний матч між 10 та 11 класами. І як результат - нагородження активних учасників заходу.

Категория: Новини | Просмотров: 426 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: