Главная » 2016 » Травень » 28 » Останній дзвоник
06:45
Останній дзвоник

Теплий весняний оксамит огорнув нашу школу теплим подихом найдивовижнішої пори літа! І подарував довгоочікуване свято для кожного учня-свято останнього дзвоника.
Ця урочистість увібрала в себе багаті скарби –це досягнення школи, кожного учителя та учня за навальний рік, це скарби талантів наших дітей та скарби батьківської любові. 
За підсумками всеукраїнських предметних олімпіад ми маємо у другому рівні олімпіад 12 призерів. 
Золотим фондом школи, гордістю педагогів є учні які посіли призові місця на ІІІ рівні олімпіад з базових дисциплін, та на всеукраїнських рівнях.
Це учениця 9-А класу Алейник Каріна, яка посіла перше місце в області з олімпіади правознавства вчитель Смирнова Галина Олександрівна.
Це учень 5-Б класу Смирнов Даніїл, який отримав – гран-прі в обласному конкурсі читців « Наша земля-Україна», Аванесян Євгеній учень 10 класу який отримав ІІ місце в обласному конкурсі читців « Наша земля-Україна»– керівник учитель зарубіжної літератури Смирнова Н.О., учениця 2-А класу Коротка Тетяна посіла ІІІ місце у районному конкурсі читців «Наша земля – Україна» керівник Тананіко З.Г.

Свято Останнього дзвоника - 2016 у школі пройшло під гаслом "У добру путь - з добром у серці".
Саме цього року випускники школи започаткували нову традицію - створення квіткової композиції на шкільному подвір'ї. 
Учні 11 класу висадили 24 гвоздики, вербени та флокси, які довершили ландшафтну композицію разом з першим заступником голови районної державної адміністрації Сергієм Миколайовичем Павленко.
Велике діло починається з малого. І кожен вчинок на землі лишає слід. Свій слід у школі залишили і цьогорічні випускники, що буде квітнути у віках та прикрашати нашу школу.
36 учнів відмінників школи отримали похвальні листи та похвальні грамоти. Дуже почесним для кожного з них стала мить отримання стрічки "відмінник" з рук заступника голови районної державної адміністрації Павленка Сергія Миколайовича, який у своєму привітанні оцінивши роботу педагогічного колективу школи з формування обдарованої особистості та розвитку учнівського самоврядування, звернув особливу увагу, що цей день цінний тим, що кожна дитина може радіти мирному небу, чистому світанку, завдяки тому, що саме в цю мить Захисники країни забезпечують мирне небо нашої Батьківщини.

 
 
 

Категория: Новини | Просмотров: 456 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: