Главная » 2013 » Травень » 19 » Переможець XI Міжнародного конкурсу з Web-дизайну
22:32
Переможець XI Міжнародного конкурсу з Web-дизайну

16 травня 2013 року в стінах Вінницького національного технічного університету відбулися урочисті збори та нагородження переможців XI Міжнародного конкурсу з Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів.
Учасником цих зборів був учень Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Марквардт Віктор, який отримав диплом І ступеня в номінації «Web-контент».
Керівник фіналіста – вчитель інформатики, спеціаліст вищої категорії зі званням «Старший учитель» - Буланова Ірина Михайлівна.
Метою конкурсу було
•    підвищення рівня знань, умінь та навичок серед студентів і учнів в галузі  Інтернет-технологій та комп’ютерної анімації шляхом:
•    популяризації  й пропаганди переможців, призерів і кращих учасників конкурсу в засобах масової інформації;
•    популяризації і підтримки кращих  Інтернет-ресурсів, що створені учнівською та студентською молоддю;
•    підвищення інформаційної культури суспільства, популяризації Інтернет-технологій  серед населення;
•    привернення уваги державних, громадських і комерційних організацій до проблем розвитку Інтернет і використання його можливостей як реального та ефективного інструмента соціально-економічних перетворень, професійної роботи, творчості, відпочинку;
•    стимулювання створення й розвитку якісних інформаційних ресурсів;
•    стимулювання впровадження сучасних інформаційних технологій у різні галузі народного господарства, освіти й бізнесу.
У конкурсі взяли участь понад 900 робіт, підготовлених молодими людьми з Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Одеської, Черкаської, Сумської, Кіровоградської, Рівненської, Луганської, Полтавської, Херсонської областей та прийняли участь представники з двадцяти країн світу: Великобританії, США, Чилі, Індонезії, В’єтнаму, Ірану, Канади, Нової Зеландії, Індії, Китаю, Португалії, Чехії, Польщі, Казахстану, Башкортостану, Татарстану, Молдови, Білорусі, Росії, України.
Оцінювали роботи 50 суддів з різних областей України та Росії – фахівці з веб-дизайну, комп’ютерної графіки, Інтернет-технологій, інформаційних технологій.
Конкурс проводився у два тури.
Під час першого туру учасники подавали підготовлені веб-сторінки для оцінювання в одній із номінацій: «Найкраще інформаційне наповнення», «Найкраща графічна реалізація», «Найкраща програмна реалізація». Номінаціями конкурсу з комп’ютерної графіки стали: «Найкраща 2D растрова графіка», «Найкраща 2D векторна графіка», «Найкраща 3D графіка». У конкурсі комп’ютерної анімації переможці визначались у номінаціях «Краща GIF-анімація», «Краща Flash-анімація», «Краща 3D-анімація».
У другому турі конкурсу взяли участь переможці першого туру, яким надавалася можливість виконати кваліфікаційну роботу лише за 4 години. Студенти змагалися у Вінницькому національному технічному університеті, а учні – у міському палаці дітей та юнацтва.
Складність полягає у тому, що про тему кваліфікаційної роботи учасники дізнаються тільки перед початком туру і за доволі короткий час, 4 години, потрібно її розкрити. Щороку тема змінюється. Тема цього року - «Молодь – за здоровий спосіб життя.
До участі у конкурсі був заявлений зроблений для конкурсу діючий сайт осередку екологічної варти «Дельфін» Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Скадовської міської ради Херсонської області. Інформаційне наповнення та фото є матеріалами власне екологічної варти школи. Адреса сайту: cempl.net
 




Категория: Новини | Просмотров: 457 | Добавил: iris | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: