Главная » 2015 » Грудень » 16 » Правовий лабіринт
15:29
Правовий лабіринт

Сутність закону – людинолюбство. 
В.Шекспір

 
        Життя це складний лабіринт випробувань Це своєрідний іспит на міцність перед спокусами Життя це набір вчинків, це насамперед  свобода дії вибору, поглядів. Це найвища цінність дана нам при народженні. Це повага до кожного хто нас оточує і звісно це любов. Сьогоднішній день Міжнародний день захисту прав людини впроваджений Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації з прав людини є дуже важливим  у розумінні того, що кожна людина- це вища цінність суспільства та держави, Що ми – повинні стати свідомі важливості виконання головного закону життя-людинолюбства.
    Під таким гаслом у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбувся юридичний лабіринт «Ми всі різні, але ми рівні», який провела директор школи, вчитель історії та правознавства Галина Олександрівна Смирнова. Під час заходу. мандруючи лабіринтом права, змагалися будуть дві збірні команди 
        9-11 класів за участі лідерів самоврядування школи. За традицією лабіринту учням було запропоновано ввійти до чотирьох  кімнат права – зал теорії, де представлені основні поняття, якими повинна володіти досвідчена у правовідносинах людина, кімната образів, кімната символів та кімната з відео пастка, яку підготували для учасників змагань учні школи. Оцінювали юних правознавців поважне журі у складі: прокурор Новокаховської прокуратури Кубатко Юлія Володимирівна, головний спеціаліст Скадовського управління юстиції Петренко Людмила Сергіївна, юрист виконавчого комітету Скадовської міської ради Поваляєва Катерина Олександрівна, методист комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет» Кейдалюк Тетяна Леонідівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Сербінова Олена Анатоліївна.
        У рамках Всеукраїнського тижня права кожен клас початкової школи нашого навчального закладу готував художні міні- проекти «Права дитини»  і саме на заході вони презентували свою роботу.
        На завершення заходу кожен учасник правового лабіринту відзначений грамотою за активну участь. Тиждень права у школі виявився інформаційним, змістовим, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.  

 

 

   

 

Категория: Новини | Просмотров: 483 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: