Главная » 2016 » Квітень » 20 » Розпочався предметний тиджень природничих наук
18:19
Розпочався предметний тиджень природничих наук

Відомо, що цікава та різноманітна позакласна робота з географії, хімії, біології, фізики – це один із найефективніших засобів пробудження й підтримки в учнів інтересу до природничих предметів. Недаремно саме інтерес вважається «золотим ключиком» до формування творчої особистості.

Природничі науки мають величезний потенціал – як змістовий, так і методичний, для розвитку пізнавальних інтересів і здібностей. Позакласна робота дає можливість залучити до навчального й виховного процесу всіх учнів, враховуючи їх індивідуальність.

Проведення предметних тижнів у школі стало доброю традицією.

Тиждень природничих наук в нашій школі проходить один раз на рік і девізом тижня були такі слова Чарльза Кінгслі: «Наука, як і чеснота, сама собі нагорода».

Цього року тиждень природничих наук проходить з 18 по 22 квітня. У його підготовці беруть участь вчителі хімії, біології, фізики та географії, ініціативна група учнів. Заздалегідь обговорюється план проведення тижня.

Предметний тиждень розпочався виступом 19 квітня на лінійці присвяченій тижню природничих наук. Учням і вчителям нашої школи був оголошений графік проведення виховних заходів, конкурсів, виставок серед учнів. Також цього ж дня відбувся конкурс-виставка вирощування кристалів «Світ хімії», в якому прийняли участь учні 6-8 класів. Вони із захопленням і цікавістю вирощували кристали.

20 квітня в нашій школі відбулась інтелектуально-розважальна гра «У світі природничих наук» між учнями 7-9 класів. В ній прийняли участь 18 учнів у складі 3 команд. Гра була дуже цікава та інтригуюча. до останнього моменту не було відомо переможців, але перемога дісталась найерудованішій команді «Всесвіт». Не тільки міцні знання, а ще й швидка реакція мислення та аналізу знадобилася для того, щоб стати переможцями гри. 

Категория: Новини | Просмотров: 463 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: