Главная » 2015 » Вересень » 16 » Руху правила - єдині, знати їх усі повинні!
16:17
Руху правила - єдині, знати їх усі повинні!

Руху правила - єдині, знати їх усі повинні!

     Застерегти, навчити, допомогти – саме така мета заходів під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!», які щорічно проходять в нашому місті.  У рамках місячника безпеки дорожнього руху, за участю працівників міського управління Державтоінспекції України, з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, впровадження заходів щодо вивчення правил дорожнього руху та правил безпечної поведінки на дорозі у місті 16 вересня 2015 року  було проведено профілактичну акцію «Увага! Діти на дорозі!».

     Щоб уникнути неприємностей на вулицях рідного міста, варто навчити малюків ще з дитячого садочка дотримуватися Правил дорожнього руху. Тому  вихованці дитячих садків міста вирушили на перехрестя для того щоб на практиці закріпити знання про правила пішохода та велосипедиста. У проведені цього заходу допомогли учні нашої школи Дунаєва Марія, Аванесян Євгеній та Паламарчук Ірина. Учні 10 класу зімпровізували на не регульованому перехресті світлофор та у ігровій формі розповіли про основні правила «Коли ти пішохід».

     Організатори вважають, що проведення акції чудова нагода зробити добру справу та нагадати оточуючим про важливість дотримання елементарних правил безпеки дорожнього руху.

 

Категория: Новини | Просмотров: 468 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: