Главная » 2016 » Лютий » 12 » Тиждень англійської мови
12:53
Тиждень англійської мови

Позакласні заходи є чудовим стимулом для вивчення іноземної мови, тому що вони створюють умови, за яких учні на практиці використовують іноземну мову як засіб спілкування. Саме з такою метою у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 з 08.02 по 12.02.2015 року проводився тиждень іноземних мов. Всі вчителі ШМС взяли участь у його проведенні.

Почався тиждень з урочистої  лінійки з нагоди відкриття тижня англійської мови та конкурсу стінгазет «Англомовні країни» (5-11кл) та «Країна казок»(2-4 кл.)

Протягом тижня учні  із захопленням брали участь у квест – іграх на кращого знавця англійських приказок і прислів’їв, загадок, визначних місць Великобританії і конкурсі на кращу англомовну валентинку до Дня закоханих.

10.02 учні 5-Б і 6-А класу запросили учнів початкових класів «У світ казки». Юні актори  чудово зіграли свої ролі у виставі «Cinderella»(«Попелюшка») і «Mitten» («Рукавичка»).

Учні 1-А класу запросили усіх бажаючих на відкритий урок «Пожорож до країни англійських літер», де показали свої знання і вміння спілкуватися англійською мовою.

11.02 Дружня та гостинна атмосфера панувала під час проведення відкритого виховного заходу «Великобританія і США» для учнів 7-10 класу. Глядачі і учасники дізналися багато цікавих фактів про країни світу. Учні співали пісні англійською мовою. Закінчився захід нагородженням команд.

   Всі заплановані заходи були проведені на належному рівні. Підсумки проведення тижня обговорені на засіданні МС.

  

  

  

 
Категория: Новини | Просмотров: 405 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: