Главная » 2014 » Листопад » 25 » У Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 починають виховувати соколів-лицарів.
17:27
У Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 починають виховувати соколів-лицарів.

19-22 листопада 2014 року  в Карпатах відбувся перший семінар - тренінг Всеукраїнської учнівської організації "Сокіл".  "Сокіл" - це шлях свідомого опанування геройськими, лицарськими, гуманними і демократичними традиціями українського народу, сформованими на засадах козацького світогляду, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянська позиції, національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей та здорового способу життя; виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної держави в дусі відданості Україні та її народу; підготовки молоді до творчої праці, військової служби та захисту України. Учасниками якого стали педагоги та учні Скадовської школи №2.

Хвилююча мить, змістом якої стало підписання  Першого Універсалу 21 листопада 2014 року про створення Всеукраїнської організації "Сокіл", що об’єднала більше 50 дітей- учасників Дубинського табору, учнів та педагогів з Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Київської, Полтавської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Херсонської, Одеської областей. Скадовський район на тренінгу представляли педагоги та учні Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ стуаенів №2  заступник директора з виховної роботи І.М.Клименко, педагог-організатор Т.М.Корольова та учениця 9-Б класу Дунаєва Марія , біля меморіалу січових стрільців в день святого Архистратига Михаїла, прийняли урочисту присягу на вірність Україні та "Соколу" і були висвячені із врученням документу - сертифікату "Сокіл - куратор" та "Сокіл - лицар".

            Ми переконанні, що молодь – це майбутнє нашої країни.  Творити майбутнє можна, лише знаючи своє минуле, свою історію. Виховання завжди має конкретно-історичну національно-державну форму вираження і спрямоване на формування громадянина конкретної держави. Виховання не може бути безнаціональним – воно є саме національним. Це шлях до формування справжніх патріотів України.

Категория: Новини | Просмотров: 464 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: