Главная » 2013 » Липень » 4 » Участь у Міжнародній конференції «Цілі збалансованого розвитку для України»
03:01
Участь у Міжнародній конференції «Цілі збалансованого розвитку для України»
Участь у Міжнародній конференції
«Цілі збалансованого розвитку для України»


18 червня о 10.00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося відкриття Міжнародної конференції «Цілі збалансованого розвитку для України» за участю високих посадових осіб України, керівників державних установ, представників міжнародних організацій, послів іноземних держав в Україні та засідання Пленарної сесії «План дій для України з реалізації рішень та рекомендацій Конференції ООН Ріо+20: «Майбутнє, якого ми прагнемо».
Організатори: Національна екологічна рада України, Представництво ПРООН в Україні, НАНУ, Асоціація міст України, міністерства та відомства, які опікуються станом довкілля в Україні. В програмі, зокрема: відкрита дискусія щодо ситуації у природоохоронній сфері, презентація національного проекту «Чисте місто», представлення найновіших технологій очищення води, переробки небезпечних і побутових відходів, заходи з енергозбереження та кращі екологічно дружні практики бізнес-структур. Відкрили конференцію та виступили у пленарному засіданні: Олег Проскуряков, міністр екології та природних ресурсів України; Алессандра Тісо, Постійний представник Програми розвитку ООН в Україні; Ірина Сех, голова Комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи; Анатолій Толстоухов, спеціальний уповноважений Прем’єр-міністра України; Тетяна Тимочко, голова Національної екологічної ради України, голова Всеукраїнської екологічної ліги; Олександр Клітко, керівник екологічних програм ЄС Представництва Європейського Союзу в Україні; Василь Сташук, голова Держагентства водних ресурсів України та ін.
На цю конференцію була запрошена делегація із Скадовського району у складі: голови осередку Скадовської районної організації Всеукраїнської екологічної ліги Бартчук Ірини Дмитрівни, її заступника – Філенко Наталі Миколаївни, директора Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Скадовської міської ради Херсонської області – Турлук Світлани Миколаївни та координатора шкільного осередку Екологічної варти «Дельфін» Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 – Буланової Ірини Михайлівни.

 

 

Для участі у конференції Турлук Світлана Миколаївна і Буланова Ірина Михайлівна відправили на публікацію статтю «Концептуальна модель «Школи сприяння здоров’ю» у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Скадовської міської ради Херсонської області» яка ввійшла у збірку матеріалів конференції.
19 червня Світлана Миколаївна Турлук виступила з доповіддю на засіданні круглого столу «Екологізація освіти: добровільні зобов’язання України на Конференції ООН».

 


Крім участі у конференції ми відвідали дендропарк Національного еколого-натуралістичного центру та найвідоміший Музей хліба, що знаходиться на його території.

 

 

 

В результаті участі у конференції наша делегація отримала велике задоволення і наснагу до подальшої праці у вихованні екологічної свідомості у учнів нашої школи.

Категория: Новини | Просмотров: 560 | Добавил: iris | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: