Главная » 2015 » Лютий » 21 » Віримо в перемогу добра.
20:12
Віримо в перемогу добра.

Віримо в перемогу добра.

«Ми живі, поки ви про нас пам’ятаєте. Якщо ви забудете про нас, то спочатку помре тіло, а тоді вже і душа,» – так говорить один із українських воїнів-захисників у журналістському репортажі.

Так… ми пам’ятаємо про наших захисників завжди… і тоді, коли вкладаємося у тепле ліжечко вночі, а наші воїни цілодобово в дощ і в сніг, у вітри і в морози стоять на варті нашого спокою. Коли трошки змерзаємо у зимову непогоду чи смачно обідаємо вдома – а як вони там? Хочеться хоч якось передати тепло своїх душ і сердець туди – на передову, де кожен день сповнений небезпеки. 

19-20 лютого у Дні пам'яті героїв небесної сотні учні Скадовської школи №2 не могли лишитися байдужими  тому ми вирішили  виготовити символічні обереги - ляльки-мотанки. Кожна лялька підписана побажаннями від конкретної особи, яка виготовила власноруч ляльку. Окрім цього в листівці написане всім загальне побажання: «У твоїх руках старовинна обрядова лялька, яку дарували в дорогу, щоб людину супроводжувала удача. Це рукотворний ангел-охоронець тіла та душі з промовистим іменем - Подорожниця. «Нехай ця лялька-мотанка, виготовлена з любов'ю - збереже тебе і захистить, додасть сили, мужності та наснаги, принесе мир і добробут нашій Батьківщині!».

                20 лютого ми завітали до благодійного фонду «Разом» для того щоб волонтери передали подарунки нашим захисникам. А ще захотілось підняти настрій і нашим солдатам, які знаходяться у Скадовському комісаріаті нехай наші ляльки-мотанки порадують радість і надію на краще майбутнє.

            Ми віримо в перемогу добра. Віримо, що дух української нації незламний доки живуть на світі звичаї і традиції, доки ми, молоде покоління плекаємо їх у своїх серцях.

Президент учнівського самоврядування

Закарян Анна учениця 11класу.

Категория: Новини | Просмотров: 495 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: