Главная » 2013 » Листопад » 30 » Всесвітній день боротьби зі СНІДом
12:44
Всесвітній день боротьби зі СНІДом

ВІЛ-СНІД СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО!

1 грудня – Всесвітній  день боротьби зі СНІДом, проте   учні Скадовської загальноосвітньої  школи І – ІІІ ступенів №2  закликали не  тільки до боротьби, але і до підтримки хворих.

Мільйони життів, мільйони доль, мільйони людей, і все навколо тебе,  навколо тебе весь світ, і тільки ти можеш допомогти – протягни  руку допомоги! Не будь байдужим!       

29 листопада 2013 року –  сучасна й небайдужа молодь школи, виступила  з закликом до громади: «Боріться з інфекцією, а не з людьми...»,   «ВІЛ через дружбу не передається»  Лише поінформованість   та особисте відповідальне ставлення до проблеми є запорукою її вирішення: знай, інформуй, вивчай! Тому учнями було самостійно підготовлені та  роздані на центральній площі міста брошури та червоні стрічки «Майбутнє у твоїх руках!». Адже зупинити лічильник ВІЛ-інфікованих, люди зможуть тоді,- коли перестануть відсторонюватись від цієї проблеми. Червона стрічка - знак толерантності, її можна не носити, потрібно просто пам’ятати про тих, для кого СНІД - чотири літери в медичній картці.

У класах проведені бесіди та виготовлені плакати на тему «Ми – проти СНІДу».

На завершення акції, в небо злетіли  повітряні кульки, літери, прикріплені до них, склали  вираз : " МОЛОДЬ ПРОТИ СНІДу". Ці слова будуть як нагадування, як попередження, як підтримка.

 


 

Категория: Новини | Просмотров: 553 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: