Главная » 2013 » Грудень » 14 » Всеукраїнський дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді
23:21
Всеукраїнський дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді

Наказом ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Л. В. Губерського №1115-32 від 27 листопада 2013 року був заснований Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді.

Турнір є інтелектуальним змаганням учнів, що проводиться з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій, зокрема, шляхом передачі інформації через мережу Інтернет.

Учні Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у кількості 15 чоловік взяли участь у І етапі цього турніру. І етап проходив 13 грудня 2013 року в очно дистанційній формі. (Координатор – вчитель інформатики Буланова Ірина Михайлівна). В рамках Турніру учні протягом 3 годин розв'язували олімпіадні завдання з офісних технологій.
Завдання учні завантажували з офіційного сайту турніру itech.bz.ua, і туди ж надсилали свої розв'язки, які одразу шифрувалися. Результат І етапу Турніру обіцяють оприлюднити 22 грудня. Після чого ми будемо знати склад команди, який візьме участь у ІІ етапі в січні 2014 року.


  
Категория: Новини | Просмотров: 465 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: