Главная » 2016 » Лютий » 22 » Вшанування пам’яті загиблих героїв небесної сотні
16:42
Вшанування пам’яті загиблих героїв небесної сотні

«Україна – країна смутку і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше мають її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради, довгої, вікової, героїчної боротьби за волю, в результаті якої – велетенське кладовище: високі в степу могили, руїна та прекрасна на весь світ, безіменна, невідомо коли і ким складена пісня...». Словами Степана Васильченко розпочали свій захід учні 6А класу Скадовької школи №2 до дня вшанування пам’яті загиблих героїв небесної сотні. Адже саме 22 лютого за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей, загинули молоді хлопці, які мріяли про щасливе майбутнє нашої держави.

…Сьогодні Україну знають у всьому світі. Трагічні події, які відбулися на Майдані у серці України – Києві взимку 2014-го року, сколихнули світову спільноту, змусили прикути погляди усього прогресивного людства до нашої держави. Народ, який об’єднався у патріотичному пориві, щоб сказати своє рішуче «Ні!» всьому тому, що гальмує розвиток нашої держави, що робить нас, українців, заручниками темних сил, викликав не лише цікавість, а більше – повагу й захоплення у багатьох людей світу.

Зараз ми переживає тяжкі випробування. Здригається українська земля на сході країни від гарматних пострілів, кулеметних черг, розривів мін. Знову гинуть на злеті молоді і сильні, вірні сини України… Як боляче стискається серце від того, що наша ненька-Україна знову у вогні і стражданні…

І кожен з нас бажає одного: щоб над нашою рідною Україною було мирне небо. Таке безмежне і високе! І щоб кожен міг здійснити свій злет у вільній, щасливій, квітучій країні – Україні, яку щиро любимо і якою безмежно пишаємося!

 

 

 

Категория: Новини | Просмотров: 376 | Добавил: Ирис | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: