Главная » 2013 » Вересень » 25 » Королева Осінь Тематичний вечір 9 клас
00:31
Королева Осінь Тематичний вечір 9 клас
   Осінь... Золота пора... Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні.
   20 вересня в актовому залі Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся тематичний вечір «Королева Осінь». Сценарій вечора підготували та провели учні 9 класу разом зі своїм класним керівником – Булановою Іриною Михайлівною, координатором шкільного осередку Екологічної варти «Дельфін.  На вечір були запрошені адміністрація школи та голова районної спілки ВЕЛ (осередок) – Бартчук Ірина Дмитрівна.
  Красиві слова про найпривабливішу пору року лунали зі сцени, їм вторила музика оркестру Олега Лундстрема, пісні про осінь групи ДДТ та Олександра Розенбаума. З чарівною поезією та прозою про осінь нас знайомили  ведучі Гореленко Ангеліна та Грець Ілона
   Найкращими художниками у конкурсі «Художник Осінь» стали учениці 9 класу – Новікова Наталія та Пятрушаускайте Іоланта (з групою підтримки, хлопців та дівчат свого класу)



 

Під пісню Олександра Розенбаума «На ковре из желтых листьев» дійсно на килимі з осіннього листя і квітів для конкурсу «Осінній букет» учні фантазували над дизайном осіннього букету. Переможцем стала учениця 9 класу – Крекотень Катерина.

   

У водограй твого волосся
Я вплету багряну осінь,
Я вплету осінні квіти
І прощальне ніжне літо.

Такими словами почався конкурс «Осінній вінок». За сценарієм шановне журі вибрало найкращий вінок. Автором найкращого вінка стала учениця 10 класу Марія Татусь. Журі і глядачі привітали Королеву  Осені  і запропонували їй взяти участь у невеличкій сценці-експромті. І вона разом з учнем 9 класу Паламарчуком Романом  (Міністром) експромтом зіграла сценку «Королева осені».
Окрім зазначених конкурсів автори не залишили поза увагою і глядачів у залі. Вікторини та гра з залом «Чому я люблю осінь?», «Прислів’я та прикмети», «Осіннє яблуко» не залишили нікого байдужим. Свято пройшло весело та натхненно.
Дякую всім







Просмотров: 670 | Добавил: iris | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: