Главная » 2013 » Вересень » 25
17 вересня на інформаційну годину до 9  (класний керівник –Буланова Ірина Михайлівна, координатор шкільного осередку Екологічної варти «Дельфін») та 10 (класний керівник – Мітюхіна Наталія Василівна) класів завітали представники Національного природного парку «Джарилгацький». Спеціалісти Національного парку познайомили учнів з засадами організації парку та особливостями острову Джарилгач, показали презентацію про острів. Діти отримали буклети та календарики.

  

В цей день відмічали «Міжнародний день охорони озонового шару». Це свято, яке звертає увагу всіх людей на одну з найважливіших глобальних проблем людства. З'явилося свято в 1994 році завдяки відповідним рішенням Генеральної Асамблеї ООН, яка таким чином увічнила в пам'яті людей підписання в Монреалі протоколу, який стосується речовин, що руйнують озоновий шар атмосфери. Міжнародний день охорони озонового шару ма ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: iris | Дата: 25.09.2013 | Коментарі (0)

   Осінь... Золота пора... Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні.
   20 вересня в актовому залі Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся тематичний вечір «Королева Осінь». Сценарій вечора підготували та провели учні 9 класу разом зі своїм класним керівником – Булановою Іриною Михайлівною, координатором шкільного осередку Екологічної варти «Дельфін.  На вечір були запрошені адміністрація школи та голова районної спілки ВЕЛ (осередок) – Бартчук Ірина Дмитрівна.
  Красиві слова про найпривабливішу пору року лунали зі сцени, їм вторила музика оркестру Олега Лундстрема, пісні про осінь групи ДДТ та Олександра Розенбаума. З чарівною поезією та прозою про осінь нас знайомили  ведучі Гореленко Ангеліна та Грець Ілона
   Найкращими художниками у конкурсі «Художник Осінь ... Читати далі »
Переглядів: 668 | Додав: iris | Дата: 25.09.2013 | Коментарі (0)