Главная » 2013 » Вересень » 23 » Олімпійський тиждень
20:34
Олімпійський тиждень
У Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Скадовської міської ради Херсонської області пройшов Олімпійський тиждень з 09.09. – 15.09.2013 року, у якому взяли участь учнівські колективи 1-11 класів, вчителі  школи,  батьки учнів та спеціалісти ДЮСШ.  
9 вересня 2013 року учні 1-4 класів стали активними учасниками спортивно-розважальної гри «Веселі старти» під керівництвом вчителів фізичного виховання Харламова К.А та В.І.Ніколаева, а також класних керівників. Переможцями  гри стали учні 4-Б класу класний керівник С.І.Чернітенко.  
10 вересня 2013 року  учні нашої школи (6-11 класи)  брали участь у міському велопробізі  присвяченому  Дню фізкультури і спорту, який пройшов під гаслом «Ми обираємо здоровий спосіб життя», де учень 11-Б класу Осадчий Анатолій оголосив промову від імені старшокласників міста до органів влади в якій звернув особливу увагу  на активізацію профілактичних заходів на сприяння здоровому способу життя . Команда із двадцяти учасників на чолі вчителів фізичного виховання С.Я.Бандури та К.А.Харламова здійснила вело маршрут містом, показавши власним прикладом, що даний транспорт є екологічно чистим для навколишнього середовища.  
 

 

Підсумком дня стала гра-подорож 5-6 класів «Про себе треба знати, про себе треба дбати» , які, подорожуючи  «Країною здоров’я» удосконалювали свої знання про небезпеку вживання отруйних грибів у їжу під час осіннього періоду, правил гігієни та режим дня під керівництвом медичної сестри школи Ю.В.Серебрякової та педагога-організатора Т.М.Корольової.

 11 вересня 2013 р.  учні старшої школи  долучилися до славної української козачини, згадали запорізькі звичаї, атрибутику, гасла  та помірялися славною козацькою силою на спортивно-розважальній грі «Козацькі забави».  Кращими знавцями козацьких традицій стали учні 11 класів на чолі з командирами Осадчим Анатолієм та Хваном Денисом.  У цей же час учні 9 класу робили свій правильний вибір у житті, обираючи спорт, активність та здоров’я, говорячи, «Ні палінню, наркоманії та алкоголізму» під час гри-подорожі «Твоє життя – твій вибір».

 

13 вересня 2013 року у кожному класі був проведений Всеукраїнський олімпійський урок, які відвідали спеціалісти з Скадовської РК ДЮСШ , показавши своїм прикладом, що «Спорт – це вимога часу». Під час проведення уроку 5-11 класами були створені  колажі «Олімпійська висота», «Олімпійські види спорту», «Усе про олімпійські ігри», «Сучасний олімпійський рух», в яких молоде покоління відобразило свої знання та прагнення.

 

 

Були проведені дружні змагання з футболу.

 

Шкільна родина «Школи сприяння здоров’я» підтримує ініціативу поширення олімпійського руху, який дає можливість юному поколінню  правильно обрати свій самостійний шлях «За здоровий спосіб життя».
Просмотров: 509 | Добавил: iris | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: